23.5.2017. 18:55
0
Marija Šerifović ne želi da čuje za oca, tvrdi da je on za nju mrtav
Bivši muž Verice Šerifović vodi ozbiljan rat protiv nje i kćerke Marije Šerifović, prenosi beogradski Star.

Piše: Haris Ahbabović

Rajko Šerifović koji živi u Kragujevcu iznio je niz optužbi na njihov račun i tvrdi da su ga izbacile na ulicu iz zajedničke kuće, te da ga je Verica čak i otjerala u zatvor uz pomoć lažnog svjedoka.

Naime, on je rekao kako njemu ne smeta što njegova kćerka voli djevojke jer je to njen izbor, već zato što ga nikada nije pitala da li mu treba finansijska pomoć. To je bila kap koja je prelila čašu pa je Marija rekla Verici kako više neće da čuje za oca.

"Nju rijetko šta može toliko da iznervira, ali ovo sa Rajkom je prevršilo svaku mjeru. Ona je ranije pričala kako roditelje niko ne može da bira i sve mu je tolerisala, ali sada je riješila da ga precrta iz svog života, kao da ne postoji. Možda je rekla u afektu da je Rajko mrtav za nju i da više nikada ne želi da čuje za njega, ali znajući je, prije će biti da je bila ozbiljna", rekao je izvor blizak pjevačici za Star.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.