10.10.2017. 18:21
0
"Novac mi nije bio bitan, željela sam da pogazim Pinkove zvezde, ali ne možete imati Ronalda u ekipi i očekivati da on igra gratis"
Jelena Karleuša koja je već danima na meti medija zbog mogućnosti emitovanja Zvezda Granda na televiziji Pink, progovorila je o svemu.

Kako je ona već godinama unazad zabranjena na ružičastoj televiziji, mnoge je zanimalo da li će i dalje ostati dio ekipe ili će odustati od žirija ako se presele sa Prve televizije. 

Informacija da je Jelena postavila svoje uslove i zatražila novac, iznenadila je mnoge, a evo šta ona kaže o tome: 

- Svi su skočili na mene apropo toga što sam ja tražila neku novčanu nadoknadu. Da se razumijemo, ja sam dvije godine radila Zvezde Granda iz čiste ljubavi. Moj jedini razlog što sam ja pristala na sve to je da zgazimo Pinkove zvezde, a mi smo ih zgazili. Tako da sam ja imala ozbiljnu motivaciju, novac mi nikada nije bio motiv. Ali ne možete ni vi očekivati da imate Ronalda u ekipi i da on tri godine u najbogatijem klubu igra gratis - rekla je Jelena..


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.