24.10.2017. 18:14
1
Alexandra Nord tvrdi da ju je jedan poznati igrač iz Premier lige pokušao silovati
Bivša fudbalerka engleskog QPR-a, Aleyandra Nord, tvrdi da ju je jedan fudbaler iz engleske Premier lige pokušao da siluje. Prema riječima Šveđanke, to se dogodilo 2012. godine, kada je imala 19 godina, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović
 
U noćnom klubu u Londonu, poznatom po tome što u njega izlaze poznate ličnosti, napila se i prihvatila poziv poznatog fudbalera da odu zajedno da jedu kako bi se otrijeznila.
 
"Umjesto da me odvede da nešto pojedemo, našli smo se u hotelskoj sobi", rekla je Nord.
 
Prema njenim riječima, sljedeće čega se sjeća je trenutak kada se probudila oko šest ujutru.
 
"Bila sam gola, i on je bio go na meni. Jasno sam mu stavila do znanja da želim da prestane, ali me nije slušao. Uspjela sam da se izvučem i pobjegnem", tvrdi ona.
 
Nije željela da otkrije identitet tog "slavnog fudbalera", ali je objasnila zašto odmah nije prijavila slučaj policiji.
 
"Sutradan poslije incidenta, zvali su me neki ljudi i prijetili da slučajno ne otkrijem šta se dogodilo. Također, saznala sam da je oženjen", rekla je Alexandra.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.