15.6.2018. 20:45
1
Karleuša: Ne može selektor da mi zabrani seks sa Duškom
Suprug pjevačice Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić, dio je reprezentacije Srbije koja na stupa na Mundijalu. Skandalozna JK planira da ga posjeti i ne misli da se pridržava pravila karantina koji je obavezan za igrače i podrazumijeva uzdržavanje od seksa.

“Što se tiče intimnih odnosa, Duško mi nije rekao da mu je išta zabranjeno od strane selektora. Meni niko ne može ništa da zabrani, 26. juna idem u Rusiju, pa ako on bude bio raspoložen, ja sam na usluzi,” u svom stilu je rekla Karleuša.

“Duška sam upoznala kada je imao 21 godinu, bio je mladi reprezentativac, i mislim da iza svakog uspješnog čovjeka stoji porodica i podrška. Vodim i kćerke u Rusiju, da podrže tatu, sigurna sam da će im biti zanimljivo. Moskva je jako interesantna, kao i stadion,” rekla je ona, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.