2.7.2018. 12:41
0
Lazukić i Bekvalac stigli u Prvi osnovni sud, Nataša izašla nakon pet minuta
Počelo je suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje, kada je nanio tjelesne povrede Nataši Bekvalac.

Lazukić se tereti da je pjevačici nanio lake tjelesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Suđenju će moći da prisustvuje javnost.

Luka je stigao u sudnicu 15 minuta prije suđenja, dok je Nataša bila sa advokatima u sudu od početka ročišta. Nakon pet minuta, Bekvalac je izašla iz sudnice, prenosi Avaz.ba. 

Suđenje je počelo koji minut poslije 11 sati, a nakon susreta oči u oči u sudnici, Nataša je istu napustila, jer zbog zabrane prilaska koju Lazukić ima ona nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu.



(Lejla Trle) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.