3.11.2018. 18:54
0
Sharon Osbourne drogirala supruga kako bi joj priznao da je imao aferu sa drugom ženom
Sharon Osbourne iznenadila je javnost priznanjem da je iz očaja drogirala supruga da bi joj priznao aferu koju je imao sa drugom ženom.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je Ozzyju jednom prilikom dala previše tableta za spavanje da bi izvukla iz njega informacije o ženi s kojom ju je varao.

- Greškom mi je poslao mail koji je bio namijenjen drugoj ženi. Kada je uzeo svoje pilule za spavanje, ubacila sam mu još dvije u piće i ispitivala ga o svemu. Bila sam slomljena, ali istina je izašla na vidjelo. Da nisam to uradila, nikada mi ne bi priznao. Plašio se da mi kaže, bilo ga je sramota - ispričala je Sharon Osbourne za Sun.

Inače, slavni bračni par, koji je zajedno pune 36 godine, rastao se zbog Ozzyjeve afere, ali su se pomirili poslije samo četiri mjeseca. Sharon je nakon toga istakla kako više ne vjeruje svom suprugu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.