21.3.2019. 12:10
0
Miljanin otac njoj i Milojku zaprijerio smrću, rekao da će se javno odreći svoje kćerke: Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi!
O kontroverznom paru Milojku Božiću (74) i Milijani Bogdanović (21) iz Pilatovića kraj Požege svi pričaju.

Piše: Haris Ahbabović

Njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a kod nekih, pa i Milijaninog oca Zorana ljutnju. Zoran je toliko povrijeđen i razočaran da je njoj i Milojku priprijetio i smrću, a spreman je da se kćerke odrekne javno, prenose danas srbijanski mediji.

Nakon što su u medijima objelodanili da planiraju svadbu, djecu i ulazak u rijaliti, Zoranu je pao mrak na oči. Milijana i Milojko još nisu ušli u rijaliti, a život im je već postao pravi rijaliti-program. Milijana je riješila da rođenog oca prijavi policiji, nakon čega mu je izrečena privremena mjera zabrane prilaska od 30 dana, što je potvrdila i Milijana.

- Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je ta kazna - rekla je Milijana.

- Ne mogu da kažem da je ranije podržavao ovu vezu, ali nije imao ništa ni protiv. Ne vrijeđa me njegovo mišljenje. Mislim da je on više kivan na ljude koji negativno komentiraju sve ovo - ispričala je Milijana.

Milijanina baka Dana je na početku razgovora za srbijanski "Kurir" rekla da ne zna što se svi čude toj vezi, ali je poslije promijenila priču i počela plakati. Unuci je poručila da će je otjerati u grob:

- Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smijem ništa da joj kažem zato što je rekla: "Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!" Bolje neka bude i s njim nego da bude mrtva.

Milijanina majka Slađana Bogdanović jučer nije bila raspoložena za razgovor, ali ono što je rekla izazvalo je veliki šok.

- Sve mi se više smučilo zbog te priče. Muž je rekao da će zbog svega da se javno odrekne kćerke - poručila je Slađana.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.