12.7.2019. 15:25
0
Rasta odgovorio Emini Jahović: Sestro, našla si neadekvatnu zamjenu za mene
Estradni rat između Stefana Đurića Raste i Emine Jahović, čini se, ne jenjava.

Nakon što je Jahović nedavno objavila novu pjesmu "Eksploziv" u saradnji s Gazda Pajom, Rasta je javno iznio svoje negativno mišljenje o numeri. To je bilo dovoljno za početak prepucavanja. 

Rasta je prvo na Instagram storiju objavio komentar u kome kritizira "Eksploziv". 

- Nova pjesma Emine Jahović zvuči kao najjeftinija kopija Senidah na sezonskom popustu, made in China! Druga ruka! Why - napisao je Rasta.
Ipak, da se svidjela publici, pokazuje da je dobro kotirala na YouTube trendingu.

Ipak, Emina je odlučila da u jednom od intervjua pošalje Rasti poruku kao odgovor na prozivke. Poručila mu je da ne zna šta više želi od nje, kao da i da joj nije jasno šta mu smeta. 

- Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve okej - rekla je tom prilikom Jahović.

To Rasta nije ignorirao, već joj vratio istom mjerom te za medije izjavio:

- Sestro, izgledam kao neko ko nije imao vremena za tebe, ako treba da poštujemo dokaze tvojih mnogobrojnih želja da sarađuješ sa mnom, ali nije bilo ništa od toga pa si našla neadekvatnu zamjenu koja je, na tvoju žalost, naišla na osude za potpunu nekreativnost. Izvini.




(Lejla Trle) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.