29.8.2019. 11:15
2
Jelena Karleuša očitala bukvicu Ceci: Aman, ženo, stani, ne loži više Lukasa
Rat između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović ne jenjava.

Nakon što je u srbijanskim novinama izašao naslov da Ceca više neće šutjeti Karleuši jer joj je izvrijeđala kćerku, oglasila se Karleuša.

- Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju djecu (jer su odrasli ljudi, aman), lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vrijeđaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevješto lažeš da oni nemaju mreže i da su to djeca. Ako su djeca, onda sam i ja nečije dijete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman, ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam s tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lijepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja, prenosi Avaz. 

PS: Ne loži više Lukasa da vrijeđa sve živo dok ti mudro šutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj, rekla bi mu isto - napisala je Karleuša na svom Instagram storiju.



(Lejla Trle) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.