21.3.2020. 10:03
1
Djevojka Luke Jovića: Imaćemo bebu, toliko sam zahvalna što je Luka pored mene
Manekenka Sofija Milošević koja ove dane provodi u izolaciji sa dečkom Lukom Jovićem je, kako je sama otkrila, u drugom stanju.

Voljeli bismo da sa vama podijelimo srećne vijesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svijetu - napisala je manekenka Sofija Milošević.

Podsjećamo, prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva.

Jović se, podsjetimo, jučer u toku dana izvinjavao građanima Srbije ako ih je ugrozio svojim postupkom i dolaskom iz Španije u kojoj se situacija otela kontroli zbog korona virusa, te isticao da je zbog netačnih instrukcija o ponašanju i samoizolaciji postupio tako.

A Sofija MIlošević je ispričala kako se osjeća tokom izolacije.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mjera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbjedila još prije dvije nedjelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - kaže Sofija Milošević.

Ona je na pitanje kako se oseća trenutno objasnila da je dobro.

- Ja sam stvarno dobro, dobro se osjećam i samosvesno se ponašam - rekla je Sofija Milošević za "Blic" juče.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.