16.4.2020. 12:48
0
Jedini preživjeli iz “Čitulje” nakon osam godina robije opet na slobodi
Akter kultnog dokumentarca “Vidimo se u čitulji”, tokom suđenja i za vrijeme izrdržavanja kazne postao je poznatiji široj publici od one koja čita strane crne hronike zbog učešća i rijalitiju

Nakon izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, beogradski kriminalac Aleksandar Kristijan Golubović (51) danas je napusio zatvor “Zabelu”, saznaje “Blic”.

Na društenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Golubović pozira neposredno nakon izlaska na slobodu.

Golubović je i na svom Facebook profilu emitovao uživo snimak sa autoputa.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Policija je toga dana zaplijenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I prije ove kazne robijao je u Njemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi prije nego što je ponovo pao zbog droge.

Ovaj akter kultnog filma “Vidimo se u čitulji”, tokom suđenja i za vrijeme izrdržavanja kazne postao je poznatiji široj publici od one koja čita strane crne hronike zbog učešća i rijalitiju “Farma”.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.