4.6.2020. 9:45
0
Turski glumac jednom fotografijom zaludio žene
Turski glumac Burak Ozcivit postao je jedan od omiljenih glumaca u regionu nakon velike popularnosti koju je doživjela serija “Sulejman Veličanstveni” u kojoj se proslavio ulogom Bali bega.

Ubrzo su usljedile brojne uloge, a njegova popularnost je rasla svakim danom. Iako su mnoge miljenice poznatog glumca navikle na njegov prepoznatljiv imidž, Burak je odlučio napraviti male izmjene na svome licu što je pokazao i posljednjim fotografijama koje je objavio na Instagramu.


Naime, glumac je odlučio skratiti pustiti svoje crne brkove, i nije se dao omesti u šetnji koju je prekidala kiša, što možemo vidjeti na njegovoj kosi i dukserici. Novi imidž poznatog glumca naišao je velo oduševljenje što se može vidjeti po brojnim pozitivnim komentarima i lajkovima. Ipak, bilo je i onih dama koje smatraju da novi imidž baš i ne pristaje slavnom glumcu. Bilo kako bilo, sami prosudite! Njegova supruga Fahrije nije propustila priliku da da doznanja svim ženama da je on ipak zauzet muškarac što je potvrdila stikerom srca.



(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.