6.6.2020. 15:15
0
Pamela Anderson i u 53. godini izgleda odlično
Američka glumica se nedavno pohvalila da i u svojoj 53. godini stane u crveni kupaći kostim koji ju je proslavio početkom 90-ih u seriji „Čuvari plaže“

Seks-simbol i holivudska glumica Pamela Anderson (52), koju cijeli svijet pamti po ulozi Si Džej Parker iz serije "Čuvari plaže", i dan-danas je u dobroj formi i ima tijelo na kakvom bi joj pozavidjele i mnogo mlađe djevojke.U intervjuu za “Fox News” je progovorila o legendarnom crvenom bodiju u kom je trčala po plaži u Malibuu, a tu scenu skoro sigurno pamte svi muškarci, jer su njene obline došle do izražaja.

Glumica je otkrila da i dalje ponekad nosi taj čuveni crveni kupaći kostim i rekla je:- Imam ga tu u fioci. Još uvijek mi odgovara. Nosila sam ga u nekim prilikama samo da bih nasmijala prijatelje - ispričala je Pamela.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.