1.7.2020. 22:24
0
Maya Berović progovorila o bolesti: Fanovi u suzama
Regionalna muzička zvijezda Maya Berović govorila je pored kamerama emisije ”Premijera” o krizi na estradi koja je izazvana pandemijom korona virusa, a otkrila je i da li strahuje od ovog opakog, nevidljivog neprijatelja.

– U principu nisam uplašena. Nikad za sebe nisam ni bila uplašena. Nisam neko ko se boji svih tih stvari. Ja sam u fazonu kad mi je sudnji dan, tada ću i da umrem, sigurno neću pre nego što treba – rekla je Maja u emisiji ”Premijera” i dodala:


– Ja uopšte ne bih pričala o tome koliko sam izgubila. U ovom momentu mi pjevači treba najmanje da se brinemo. Ima ljudi koji rade za mjesečne plate i njima treba veća pomoć nego nama koji se bavimo ovm poslom. Ne bih ja gledala na to tako tragično. Cijela zemlja ne radi, pa ne treba i mi da se bunimo i da tražimo pomoć za sebe – poručila je pjevačica.


(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.