2.7.2020. 11:02
2
Gile nakon razvoda: Najgore mi je kad se vratim s puta u prazan stan
Od kako se razveo od Ene Sarajlić sa kojom je bio četiri godine u braku, popularni pjevač Amar Gile Jašarspahić je redovno na naslovnim stranama tabloida i portala.

Njegov život je postao turbulentan. Nedavno su ga povezivali sa učesnicom rijalitija Natašom Radan sa kojom je navodno i ranije bio u vezi, a sa kojom je ponovo viđen u noćnom provodu. Kako kaže pjevač nije mu lako bez porodice.

-Daris je još mali, ali osjeti da se nešto dešava i da ne štima. Međutim, trudim se da mu nadoknadim svaki trenutak. Osjećam se užasno kad uđem u stan i vidim da nema žene i djeteta, sve je pusto. Jak sam i proći će sve to, znam, ali prolazim kroz težak period. Radujem me što pjesma „Boli, boli“ bilježi uspjeh i što smo Ivana i ja uradili dobru pjesmu. Radujem i to što sam se vratio poslu, jer sam tokom karantina bio skrhan sve mi se nekako okrenulo naopako – kaže Gile i objašnjava detalje susreta sa Natašom nedavno u Beogradu.

-Ja sam dobio buket od te djevojke i prilaze iz njenog PR tima, slikaju. Sutra izađu naslovi kako sam ja njoj poklonio buket. Pošto sam na bini, ne mogu da reagujem jer ne mogu da prekidam koncert zbog gluposti. Dokle je to došlo! Svi znamo kakve su te žene. Svi znamo da će se ‘zalijepiti’ za nekog da bi postale poznate i da će uraditi sve, eto kao i ona. Zmije nisu kakve su te žene. Više ne znam ni šta im je cij ali vjerujte da su spremne na sve. Mogu samo da joj poručim, ženo od mene ne bi dobila buket ni da si posljednja na svijetu – kaže razočarano Gile.


(Nermana Crnčalo)
 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.