12.7.2020. 18:40
1
Otac Rade Manojlović optužio Harisa Berkovića: Zašto rasprodaješ njenu imovinu?!
Sve i kada ubodu poneki nastup, svaki mahom bude slabo posjećen, jer se narod sve više plaši virusa koji je u ovom talasu još opasniji nego u samom startu!

S tim u vezi, Haris Berković je počeo da ubjeđuje svoju djevojku Radu Manojlović da proda svoj auto marke Range rover kako bi od tih para živjeli dok nema posla, a da se pri tom nigdje ne zadužuju.


Inače, Radin auto vrijedi oko 40.000 eura, a to je i više nego dovoljna suma da opušteno žive bez tezgi sve do narednog ljeta. Međutim, kada je tu ideju budućeg zeta čuo Radin otac Rade, pao mu je mrak na oči!

-Radin tata se baš naljutio na zeta! Nije mu jasno odakle mu pravo da on odlučuje šta će Radmila da radi sa svojim kolima! Pa ona ih je sama pošteno zaradila – kaže izvor za Scandal i dodaje:


-Baš je bio oštar i grub prema Harisu, čak mu je rekao da on sam svoja kola prodaje kada ih bude imao, a da se u Radine odluke ne miješa jer ona svakako uvijek može da živi kod oca na selu u Četerežu gdje on gaji i voće, i povrće. Čak je i Radi očitao bukvicu i pitao je odakle joj ideja da uopšte razmatra Harisov prijedlog, pa im je na kraju oboma rekao da se sklone kod njega na imanje jer, da se ne lažemo, na selu uvijek ima od čega de se preživi, a Radin tata je veliki domaćin i jako je vrijedan – završava izvor Radmilinog rodnog sela.




(Nermana Crnčalo)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.