14.7.2020. 20:19
0
Ozcana Deniza zamijenila Bali begom: Žena kojoj nisu mogli odoljeti ni najveći turski zavodnici
U posljednjih nekoliko dana uveliko se, u medijima, piše o skupocjenom odmoru poznatog turskog glumačkog para Burak Özçivit i Fahriye Evcen. Omiljeni turski par trenutno je na odmoru u Bodrumu, te sada sve vrijeme posvećuju svom jedincu. S njima na odmor u luksuznu vilu u vrijednosti od šest miliona lira, koju su kupili prošle godine, kako piše turski „Ulakci“, došle su i Burakova majka i sestra.

Paparazzi koji ih prate us stopu uspjeli su ih uhvatiti pored bazena gdje su uživali sa sinom i ponosno ga pokazali okupljenim fotografima. Kada je par shvatio da ih fotografi prate okrenuli su se prema njima i ponosno mahnuli, a nakon toga ušli u bazen i satima se igrali sa sinom.


Da par ne štedi kada je njihov odmor u pitanju dokazuje i to da su u kuću došli s Porsche džipovima i VIP kombijima, a šuška se i kako su kupili čamac za ribolov. Također, na put su poveli i šet članova osoblja, 2 pomoćnika, vrtlara, dadilju i vozača.

Iz luksuzne vile glumica je objavila fotografiju sa sinom koja je za samo pola sata imala 600 hiljada lajkova njenih pratilaca.


Podsjećamo, dok se u našoj zemlji prikazivala turska serija “Sulejman Veličanstveni” djevojke i žene potpuno su izgubile glavu za vojskovođom Bali begom. Markantni glumac Burak Özçivit zavodio je s ekrana žene u svim zemljama u kojima se sapunica prikazivala, a ni u stvarnom životu nije mu išlo loše.







No, jedna je uspjela zavesti njega i na kraju dovesti ga pred oltar. Fahriye Evcen godinu je dana mlađa od Buraka, a upoznali su se na snimanju serije “Ptica pjevica” i zaljubili se. Ubrzo su snimili film “Ljubav nalikuje tebi”, a tad je javnost saznala za njihovu vezu.


– Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno naša je veza postala čvršća i dublja – rekao je Burak.

Par se vjenčao nakon četiri godine veze, na raskošnoj ceremoniji u Istanbulu, a sada su i sretni roditelji, te uživaju sa sinom Karanom. Glumica je inače rođena u Solingenu u Njemačkoj, a ima čerkeske i turske korijene. Dok je kao djevojčica bila na odmoru u Turskoj, zapazila ju je glumica Oya Aydoğan te je neko vrijeme išla na glumačke sate kod nje. Ona ju je upoznala s producentom İbrahimom Mertoğluom, koji ju je kasnije angažirao.


Fahriye se vratila u Njemačku, gdje je studirala sociologiju u Düsseldorfu, no dobila je ponudu za ulogu u turskom filmu koju je prihvatila. U Istanbulu je krenula sa studijem historije te nastavila graditi glumačku i manekensku karijeru.

Bila je zaštitno lice L'Oreala, a našla se i na popisu najljepših žena svijeta. Najvažnije uloge ostvarila je u serijama “Kad lišće pada” i “Do smrti”, a osim turskog i njemačkog, Fahriye govori engleski i španski jezik. Prije nego što se zaljubila u Buraka, pet godina bila je u vezi s glumcem Özcanom Denizom, kojeg znamo iz sapunice “Sudbina”.


No, ona i Burak ultimativni su turski celebrity par. Fanovi i novinari slijede ih u stopu, mediji ih nazivaju “turskom Brangelinom”, ali i često nagađaju o njihovom odnosu. Iako nisu dugo u brakujavnost im je već prognozirala razvod, ali njih dvoje demantirali su sve tračeve i sretniji su nego ikad.

 

(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.