10.9.2020. 13:54
1
Žanamari ogorčena: Zašto je kod nas bauk imati 39 godina
Žanamari Perčić proslavila je 39. rođendan. Pjevačica se na Instagramu zahvalila svima na lijepim željama, ali se i osvrnula na naslove pojedinih medija koji su se iznenadili brojem njenih godina.

- Pa, zašto je kod nas takav bauk imati 39 godina. Kim Kardashian će sad 40, Beyonce je moje godište pa nikad nisam pročitala ovoliko naslova o njihovim "skandaloznim" godinama. Lol, urlam.

 U svakom slučaju hvala na komplimentu, jer znam da ste svi ovo napisali kao kompliment, ali ja mislim da sam tek počela živjeti i da najbolje godine tek dolaze - napisala je Žanamari na svom Instagram storyju.

Morala sam barem za rođendan! *Zaista se trudim i pazim čitavo ljeto i nekako sam oklijevala planirati bilo što povodom rođendana, ali onda kad sam shvatila da pada na utorak, a rođena sam upravo u utorak... odlučila sam da je to znak! Znak da trebam okrenuti hrabriju stranicu. Iako spontan, izlazak na večeru je bio mali i oprezan korak. Odabrala sam divan restoran na rivi s velikom terasom @temperastb i dočekala 39ti uz predobru klopicu, romantiku i mog Makija. Iako sam za rezervaciju nazvala samo par sati prije samog dolaska, ekipici iz Tempere to je bilo dovoljno vremena da mi pripreme i iznenađenje! Baš su me razveselili s ovim prekrasnim buketom crvenih ruža 😍 Ova neočekivana predivna večer napunila mi je baterije i dala snage da ostanem pozitivna i da nastavim vjerovati da će sve biti dobro... Mora biti... ❤️ Držite se dragi ljudi... 2020ta lomi koplja na nama... Ali nema predaje! Trenutno živim za male stvari, lijepe trenutke i zahvalna sam svemiru za svaki novi dan koji mi pokloni da ga mogu živjeti uz svoju voljenu obitelj. Samo nek se takvih dana skupi barem za 100 godina 😂🥂 To je jedino što si želim, ali i svima vama! #vecerazadvoje #newnormal #bday #celebration #staysafe #makarska #temperastreetfoodbar #croatia #travel #roses #love #reddress

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on


Žanamari je na Instagramu otkrila da je rođendan proslavila na romantičnoj večeri s mužem, a pjevačica je zablistala u uskoj crvenoj haljini.
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.