13.9.2020. 21:10
3
Zbog dugova Darko Lazić ulazi u “Zadrugu”
Čelnici televizije Pink već neko vrijeme navodno prave dogovor sa njim pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili gost na nekoliko mjeseci.

– Darko, baš kao dobar dio estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Prije tog perioda se lagano živjelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promijenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane – kaže navodno Darkov prijatelj i nastavlja:



-I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je baš lijepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog mjeseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dijete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Mislim da će baš ta muka da ga natjera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gdje će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom… Produkcija je riješena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju dio honorara unaprijed kako bi se riješio finansijskih problema i vratio dio dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Bijeloj kući za mjesec dana – rekao je izvor za “Svet”.
 
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.