26.10.2020. 21:20
0
Severina se slika s drugim muškarcem, Igor zapratio još jedan profil
Kada su se u novembru 2015. Severina i Igor Kojić vjenčali pred više od 600 gostiju, naknadno je govoreno da je riječ o vjenčanju stoljeća. Nije im to jedina svadba, malo ranije te godine Severina i Igor vjenčali su se tajno u Istri.



Par je vjenčanje u Beogradu režirao kao svadbu, napravio je to pokojni Severinin saradnik Tomaž Pandur. Navodno je svadbeno slavlje koštalo blizu 50 hiljada eura, a održano je u luksuznom hotelu ‘Crowne Plaza’. Glamurozna vjenčanica, poznati gosti iz Hrvatske i Srbije, luksuz na svakom koraku. Severina je svadbom definitivno bila tema 2015. godine, a sada se šuška kako su ona i Igor pred razvodom.

U vrijeme bračne sreće, Igor i Severina Kojić slijedili su na Instagramu samo jedno drugo. Severina to radi i dalje, no suprug Igor Kojić u međuvremenu je zapratio još dva profila uz njen. Prvi je zapratio prije dvije sedmice putujući s najboljim prijateljem po Kosovu i to pod nazivom Biser Metohije. U njegovom opisu stoji da je stvoren kako bi upoznao Instagram publiku s Velikom Hočom i drugim naseljima na području Kosova i Metohije.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.