12.11.2020. 16:06
0
Jala Brat i Buba Corelli: Jedan od prvih koncerata putem live streama na svijetu
Jala Brat, pravog imena Jasmin Fazlić, i Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, pomjeraju granice inovativnosti i to su više puta dokazali i pokazali.

Sa obzirom na pandemiju koronavirusa, na ograničenja koje nadležni donose, kako u BiH, tako i zemljama regiona, koje utječu i na sferu muzike, oni su odlučili da svojim fanovima pruže spektakularnu noć uz njihove hitove, kako starije tako i one novijeg datuma.

Osmislili su šou putem video linka. To će ujedno biti jedan od prvih koncerata uživo, odnosno putem live streama, na svijetu. Planiran je za 28. novembar u 22 sata, a sve u saradnji sa platformom kupikartu.ba, preko koje će se moći kupiti stream paketi.

Rame uz rame s Jalom i Bubom bit će i Inas, najmlađi član produkcijske kuće "Imperija".

Osim njih trojice, planirani su i mnnogobrojni gosti. Narednih dana bit će objavljene detaljnije informacije.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.