20.4.2021. 17:51
0
"Bilo mi je teško, jer otišla je i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško"
Denser Đole Đogani prije dvadeset godina razveo se od pjevačice Slađe Delibašić, nakon čega je uplovio u vezu sa Vesnom Đogani sa kojom je sada u braku i imaju dvoje djece, prenosi Kurir.

Kako je 2001. došlo do razvoda braka, Slađu u grupi ''Đogani'' je naslijedila pjevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije započinje emotivni odnos sa Đoletom, nakon čega izdaju brojne hitove.

- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu ''Ponekad'' i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi - rekao je Đole za Kurir.rs.

Također, Đole se osvrnuo na period kada se razvodio od tadašnje supruge Slađe.

- Bilo mi je teško, jer otišla je i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao. Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću dolazi Vesna - dodaje on.

Otkrili su i da je Kaja Ostojić trebalo da pjeva umjesto Slađe, ali upala je Vesna.

- Upala sam u estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod - kaže Vesna.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.