11.5.2021. 15:34
3
Karleuša 'oplela' po ženskom magazinu 'Azra': Sram vas bilo, jel se tako podržavaju žene, ne treba više niko da kupi vaše smeće od novina
Poznata beogradska pjevačica i šoumenka, kontroverzna Jelena Kareleuša, danas je burno reagirala na pisanje magazina za žene „Azra“ iz Sarajeva, koji je objavio njenu fotografiju sa vakcinacije.

Kako prenose regionalni mediji Karleuši je navodno zasmetala njena neobrađena fotografija koja se našla na stranici Azra magazina.

 

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 Sram vas bilo, ovakve gluposti da objavljujete. Zar je namjera jednog ženskog magazina da vrijeđa i ponižava žene? Zašto niste onda objavili i video gdje se stvarno vidi kako ja izgledam? Bosanski magazin koji sebe naziva "najčitanijim ženskim magazinom" u sramnom idiotskom pokušaju da ponizi jednu ženu! Je l' se tako podržavaju žene?! I to i žene i majke poput mene koje se lavovski bore za prave stvari?! Ne treba niko više da kupi vaše đubre od novina - napisala je Jelena Karleuša. 



(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.