31.5.2021. 19:39
2
"Ne moram biti velika vjernica da to ističem iftarima, soframa, džamijama. Konj sa štiklom i kobilja glava su mi donijeli finu svotu novca"
Hana Hadžiavdagić - Tabaković govorila je za Azru o svom životu i poslu.

"Mislim da ne moram biti velika vjernica da to ističem iftarima, soframa, džamijama itd. Mislim da se vjernik može biti na mnogo drugih načina, jer obično oni koju su previše transparentni u isticanju prakticiranja vjere nisu dobri ljudi. Prije svega, trebamo biti insani, dobri ljudi, da pomažemo dobrim ljudima i da maksimalno srcem idemo kroz život. U svojih 37 godina nisam nikad nikoga povrijedila, nisam otela tuđeg muža, nisam nekog razvela, nisam nekome otela posao", rekla je Hana za Azru.

Također se osvrnula na česte uvredljive komentare na njen račun, a u kojima se često spominje i konj. Tvrdi da joj je to upravo donijelo novac.

"Sjedili smo jednu večer, moj muž i ja, već je ideja oko brenda bila realizirana i kažem mu da moram imati i logo, hajde da smislimo neki logo koji će ljudima biti simpatičan. Nakon kratkog razmišljanja kaže meni Tarik: „Konj sa štiklom!“ I odmah smo znali da je to to. Tako da je taj konj sa šiklom, odnosno kobilja glava i ta fora, šta Hana i Sarajevo imaju zajedničko, meni donijela finu svotu novaca", kaže Hana za Azru.

(H. Ahbabović)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.