1.6.2021. 12:39
0
Sanja Vučić otkrila značenje velike tetovaže na butini
Popularna pjevačica i članica grupe Hurricane, Sanja Vučić, nedavno je pokazala svoju novu tetovažu, a sada je otkrila odakle joj inspiracija za tetoviranje.

Nakon povratka iz Rotterdama, Sanja ima dovoljno slobodnog vremena za sebe, a jedan dio provodi i kod svog tatu majstora Filipa Reljića.

Upravo kod njega, Sanja sada prepravlja staru tetovažu.

"Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače. Imam neku tetovažu koju sam htjela da prekrijem, pa sam zato kod Fiće", objasnila je Sanja, prenosi Telegraf.

"Ova nema neku posvetu, a jedna koju sam uradila na butini, cvijeće, ima značenje. To je za svaku ženu u mom životu", rekla je Sanja u emisiji Premijera.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.