5.7.2021. 17:48
0
Sofija i Luka za sedam dana luksuznog odmora potrošili više od 70.000 eura
Manekenka Sofija Milošević i nogometaš Luka Jović za sedam dana odmora na jahti navodno su potrošili 70.000 eura za iznajmljivanje jahte na sedam dana u Španiji.

Prvo su bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem. Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 eura samo za jahtu, ali to nisu jedini troškovi koje su imali.

- Osim tih 70.000 eura oni su na skipera dali još 1.400 eura, a Luka je unajmio kuhara i sobaricu kako Sofija ne bi morala ništa da radi. Htio je da maksimalno uživaju jer im je prethodni period zbog koronavirusa bio jako stresan, kao i svima -  rekao je neimenovani izvor blizak paru za "Pink.rs".

Isti izvor otkriva da su se Luka i Sofija nekoliko puta iskrcali na Ibicu i da "ih je to papreno koštalo".

- Išli su u najskuplje restorane kako bi jeli vrhunske specijalitete. Ibica je toliko skupa da jedan obrok sa vinom može da košta i do 700 eura. Luka ne mari za novac. On toliko dobro zarađuje da mu nije problem da na jedno ljetovanje potroši novac kojim može da se kupi stan u Beogradu - dodao je.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.