18.7.2021. 14:18
0
Kristijan otkrio za koje pare će se obračunati sa Hatićem: Ja sam uličar, ako hoće dečko da se potučemo na ulici, onda će vidjeti kako sijevaju pesnice
Kristijan Golubović koji je stavio tačku na priču o sukobu sa Mirzom Hatićem, sarajevskim žestokim momkom.

Ja sam 51 - godišnjak, ali nije problem za ozbiljan novac niti da se da potučem niti bilo šta drugo. Nije problem da se potučemo - rekao je Golubović na pitanje da li bi se potukao sa Mirzom Hatićem. Dodao je da cifra za koju bi se ne bi trebala da bude manja od 50.000 eura.


"Ja sam uličar, ako hoće dečko da se potučemo na ulici, onda će vidjeti kako sijevaju pesnice...", rekao je Golubović.


Obećao je da će se povući iz medijskog života. 

- Dosta mi je, jedan mjesec ću otići, isključiti se iz svega - kaže Golubović. 

Dotakao se i rahmetli Ismeta Bajramovića Ćele. 

- On je bio moj drug, ja se krstim a on se klanjao Bogu i nikada nijedne uvrede nije bilo između nas - kazao je Kristijan Golubović za avaz.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.