24.7.2021. 20:19
0
Rasta otkrio kada dobija nanogicu: Nove pjesme sam pisao u zatvoru
Reper Stefan Đurić Rasta otputovao je u Crnu Goru gdje je održao nastup u jednom od najpoznatijih klubova, a sada je otkrio kako se provodi na primorju.

Nedavno je saopćio da sredinom avgusta dobija nanogicu i ide u kućni pritvor, a do tada je publici obećao sjajne nastupe, spotove i pjesme, prenosi Mondo.

- Sve ovo mi je falilo. Uživam u Budvi, ovdje sam uvijek na istom mjestu. More mi je život stvarno - rekao je Rasta.

Rasta je otkrio i kako će provesti vrijeme kada otpočne kućni pritvor na koji je osuđen.

- Nove pjesme su uglavnom pisane u zatvoru i sve su u toj nekoj atmosferi. Spremam novi album koji je cio napisan u zatvoru. Sredinom avgusta ću biti u kućnom pritvoru. Dobro sam organizovan, imam firme, vodim više stvari i imam mnogo obaveza i stvari za razmišljanje, tako da radno - zaključio je Rasta.

(H. Ahbabović)

Rasta
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.