3.8.2021. 17:19
0
Draško Stanivuković 'hvaćen' na moru u Crnoj Gori kako uživa sa Kijom Kockar
Nakon što je Pink.rs objavio tekst o misterioznom druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, a potom sve to potkrijepili i dokazima, odmah je uslijedio neočekivan potez rijaliti zvijezde, piše Pink.rs.

Naime, poslije snimka, na kojima se Kija i Draško zajedno druže na crnogorskom primorju u mjestu Baošići, ona se brže-bolje oglasila za medije i rekla da su ona i gradonačelnik Banje Luke "samo prijatelji" i istaknula da ga na Instagramu ne prati.

- Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu - pokušala je da se opravda Kija, ali bezuspješno, piše Pink.rs.

Ona je brže-bolje otpratila Stanivukovića s Instagrama, a Pink.rs navodi da imaju foto fokaze da je bila među njegovim pratiocima samo koji sat ranije.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.