7.12.2021. 22:19
0
Kija Kockar: Draško i ja smo ranije bili poznanici, a sada se čujemo svakoga dana
Pjevačica Kija Kockar ogolila je dušu i bez zadrške progovorila o svom privatnom životu, te je priznala da je nakon razvoda opreznija prilikom izbora partnera, a objasnila je u kakvim je odnosima sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali je otkrila i da ne planira da još dugo živi u Srbiji, prenosi PressMedia.
Naime, iako je trenutno na vrhuncu karijere, Kija sebe i dalje vidi kao svjetskog putnika zbog čega razmišlja da dalji život nastavi u Turskoj, gdje je nedavno kupila nekretninu.


Kija je za Alo otkrila da uskoro svoj život planira da nastavi van granica Srbije.


– Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželjela da pobjegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda – rekla je pjevačica, koja ističe da je oduvijek maštala o životu u inostranstvu.


– Volim Srbiju, ali oduvijek sam sebe vidjela u inostranstvu. Od djetinjstva sam željela da budem svjetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi – rekla je Kristina, koja ne krije da su razvod i javna prevara koju je doživjela od svog muža dosta uticali na nju.


– Razvod je na neki način uticao na to da budem probirljivija i opreznija prilikom izbora partnera. Nikada nisam bila ljubomorna, nisam ni sada, ali kao javna ličnost moram da se pazim jer me povezuju sa svima. Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo mi ranije bili samo poznanici, a sada se čujemo svaki dan – rekla je iskreno Kija, koja ističe da je britak jezik puno koštao.


(Kenan Bešlija)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.