21.5.2022. 12:43
0
Ramiz Zmaj: Doživio sam novu izdaju, za sve su krive pare
Ramiz Begović poznatiji na YouTube društvenoj mreži kao Ramiz Zmaj obratio se svojim gledateljima i fanovima sa porukom kako je doživio novu izdaju.

Naime, Begović je prije samo par sedmica pokrenuo novi YouTube kanal, nakon što je objavio da su njegove videoklipove zloupotrebljavali zbog prihodovanja novca na YouTube kanalu AK Pasha. Navedeni kanal je u međuvremenu ostao bez gotovo 20.000 pretplatnika i promijenio naziv u Comedy show, a Begović je putem svog novog YouTube kanala pod nazivom Zmaj Show prikupio više od 50.000 pretplatnika.

Ipak, problemi su nastali na novom YouTube kanalu, na kojem su se u zadnje vrijeme uz Zmaja pojavljivali i dvojica prijatelja koji su tražili procenat u zaradi, piše portal Crna Hronika.

O svemu se javnosti obratio Ramiz, a njegovo obraćanje pogledajte u nastavku.

Ramiz Zmaj
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.