24.6.2022. 15:06
0
Nova karijera: Bivša teniserka otvorila Only Fans i zarađuje na svojim golišavim fotografijama
Ashley Harkleroad je bivša američka teniserka koja je 2003. godine bila 39. na svijetu. U karijeri je igrala brojne velike turnire, a danas se okrenula drugim zanimacijama.

Amerikanka se u 38. godini odlučila za nove izazove i otvorila Only Fans profil kako bi dodatno zaradila. Ashley Harkleroad objavljuje svoje fotografije na profilu, a mogu ih gledati samo pretplatnici.

Ko želi vidjeti posebne fotografije mora izdvojiti devet dolara mjesečno, a bivša teniserka tvrdi da dobro zarađuje od toga. U teniskoj karijeri je zaradila nešto više od milion dolara.

“Ja sam prva profesionalna teniserka koja je ikada bila na naslovnici Playboya, a sada i na OnlyFansu”, rekla je.

Svoj zadnji profesionalni meč odigrala je u Cincinnatiju 2010. godine.


(A. Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.