6.8.2022. 10:15
0
Zorica Brunclik pljunula Miloša Bojanića: Osuđena zbog vrijeđanja
Brunclikova je izgubila spor protiv Miloša Bojanića koji ju je tužio jer ga je na „Farmi“ pljunula i nazvala ga pedofilom i lažovom.

Zorica Brunclik osuđena je zbog vrijeđanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pjevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ davne 2012. pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema pisanju medija Bojanić je tražio 500.000 dinara odštete za nanešeni duševni bol i povredu časti.
Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbjegavala da se suoči s Bojanićem, na posljednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos – prenijeli su mediji, a navodno je Zorica zaplakala pred sudijom.

Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pjevačica pravila da se ne sjeća da je vrijeđala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže – završio sagovornik, insistirajući na anonimnosti.

Ovim povodom se tada oglasio i poznati pjevač Miloš Bojanić:

Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pjesme. – rekao je tada kratko i jasno pjevač.
Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podnijeli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.