20.9.2022. 8:32
3
Banovan Hatić: Profil Mirze Hatića izbrisan sa TikToka
Opasni momak iz Sarajeva, sa kriminalnim miljeom Mirza Hatić ovih mjeseci poznat je bio i po svom TikTok profilu na kojem ga je pratilo više od 149.000 osoba. Nakon odslužene robije, Hatić u BIH i regiji postaje internet senzacija. Preko video poruka prijeti, također kriminalcu, Kristijanu Goluboviću, što je bilo dovoljno da masa mladih, ali i mediji iz BIH stvore novu bh zvijezdu.

Mirzu ste mogli pratiti profilu kojeg trenutno ne možete pronaći na TikTok-u.

Na ovoj mreži Hatić objavljuje dnevne aktivnosti, luksuz u kojem živi, automobile, restorane. Često snima i svađe i prepirke sa već pomenutim Golubovićem, sa kojim imao dogovoren i tik tok meč za početak septembra. Cilj je bila svakako zarada i jednom i drugom, jer zaluđena masa svog favorita nagrađuje coinsima, u vidu raznih tiik tok poklona.

Hatić je otvorio novi profil, dok mu administracija društvene mreže TikTok ili uvaži žalbu te vrati profil, ili trajno izbriše profil zbog kršenja smjernica zajednice ove društvene mreže.

 

(Admir O.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.