15.11.2022. 17:45
0
Srbijanski pjevač divljao s BMW-om: Vozio čak 216 na sat, a evo kakvu je kaznu dobio
Policija je zaustavila folk pjevača Slobodana Vasića na naplatnoj stanici jer je automobilom BMW vozio brzinom od čak 216 kilometara na sat, pišu srbijanski mediji.

Pjevač je ovaj prekršaj napravio je na autoputu Beograd – Subotica na dionici između Inđije i Beške gdje ga je kamera za mjerenje brzine snimila i detektovala prekršaj koji je počinio, piše "Objektiv".

Nakon što je zaustavljen, Vasić je navodno odveden u Prekršajni sud u Staru Pazovu gdje ga je sudija osudio na 100.000 dinara (oko 1.700 KM), 14 kaznenih poena i zaštitnu mjeru upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam mjeseci.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.