9.12.2022. 9:42
0
Youtuber iz Srbije lažirao fizički napad na sebe kako bi povećao broj pratitelja?
Srbijanski jutjuber Stefan Janković nedavno je objavio fotografiju na kojoj je zamotan u zavoje i napadnut ispred zgrade.

Danas u 14:30 ispred moje zgrade susrela me je grupa momaka i prvo verbalno a potom fizički napala. Na kraju sam završio sa prelomom ruke i nosa i napuklom arkadom. Kao osoba koja se bavi godinama ovim poslom, ovo nisam očekivao, niti sam zaslužio – napisao je Janković.

-“Fejk”, “Sve za preglede”, “Prelom a u zavoju si” – samo su neki od komentara ispod slike.

Također, ono što je indikativno jeste što je Janković nakon navodne teške povrede već za nekoliko dana objavio fotografije kao da se ništa nije desilo.

I ranije se prerušavao u osobu s povredama uz lažnu krv ali tada je pisao da je riječ o klipu.


Srbijanski jutjuber Stefan Janković nedavno je objavio fotografiju na kojoj je zamotan u zavoje i napadnut ispred zgrade.

(Admir O.)

Youtube
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.