13.1.2023. 23:09
0
Mirza Hatić postao ugostitelj - Otvorio kafić, u ponudi nargila i fotografija s njim: "Pošto me tražite, gdje sam, šta sam, dođite ovdje kod mene"
TikToker Mirza Hatić, koji za sebe voli reći da je neiskvaren momak i lokalni kabadahija, nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda. 

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

“Pošto me tražite, gdje sam šta sam da se slikate, dođite ovdje kod mene u radnju pa se slikajte i družite se s mnom. Ovo sam ja otvorio, bujrum dođite. Kako ste braćo. Samo da znate dođite u Tesoro. Ko me želi vidjeti upoznati se s mnom. Moj klub Tesoro, bujrum braćo moja. Svima su vam vrata otvorena. Pošto ove nargile u Sarajevu nema, ima je samo ovdje", naveo je u svojim TikTokovima.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.