29.5.2024. 14:40
7
Srbijanska pjevačica Ana Nikolić ne želi više pjevati u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori: Kaže da nema tih para zbog kojih bi "šutila na nepravdu"
Srbijanska pjevačica Ana Nikolić našla se na meti žestokih napada jer se prije nekoliko dana na svom Instagram profilu javno zahvalila državama koje su podržale Srbiju na glasanju o rezoluciji o Srebrenici.

Ona je zbog svog stava dobila mnoštvo negativnih komentara, a mnogi su joj poručili “da joj više ne treba dati da uđe u BiH”.


Sada se oglasila i Ana, koja je poručila sljedeće:

- Još nisam definisala menadžment. Ali, ako se ja pitam, ni u Crnu Goru neću ići iz principa. Ne možete vi da odlučujete o tome. Za razliku od velike većine civila i “estradnih privrednika” ja imam svoj stav. P.S. I nisu odštampali te pare zbog kojih bih ja šutila na ovakve nepravde. Ja ne mogu da žmirim i ne vidim nepravdu. Žao mi je. Ja sam samo iskrena i beskrajno osjetljiva - napisala je Nikoliće na Instagramu.

ana-nikolic

(Ajdin B.)

 
7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.