9.7.2024. 15:32
0
Dragana Mirković o teškom periodu kroz koji prolazi: Opet ista priča, plačem
Nakon 24 godina braka muzička zvijezda Dragana Mirković i njen muž Toni Bijelić donijeli su odluku da se sporazumno razvedu, iako je ona priznala da su se rastali još prije tri godine, o tome i dalje ne prestaje da se priča.

Dragana je na mrežama u posljednje vrijeme veoma aktivna, a jednom objavom na svom Fejsbuk profilu je sve iznenadila.

Ona je svojim pratiocima otkrila kako je posljednji period njenog života za nju bio veoma težak i da je često plakala, ali da je ipak morala da održi zakazane koncerte.

“Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sjedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmijana. Dođem i vratim se u sobu – opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i vjeruj da ćeš pobijediti”, napisala je Dragana tad na pomenutoj mreži.

Dragana je malo potom ovu objavu brže bolje obrisala, a razlog nije poznat, prenosi CdM..

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.