16.10.2015. 14:51
0
Evo kako da nagovorite svoju djevojku na trojku
Svaki muškarac je sigurno bar jednom pomislio kako bi bilo kad bi imao seks s dvije djevojke. Evo praktičnih savjeta kako da uspijete u tome.

Popularna jutjuberka pokušala je da objasni kako da nagovorite svoju djevojku na seks utroje. Zašto baš svoju djevojku? Ona smatra da ćete tako imati najviše šanse da uspijete, osim ako ne mislite da platite.

Najvažnija stvar je da nikako vi to ne predložite prvi. Ponašajte se kao da vam je ona dovoljna i da vam ne treba ništa drugo, ali ste spremni da eksperimentišete zbog nje.

Započnite priču o seksualnom eksperimentisanju, ali ne spominjite ništa što uključuje još nekog osim nje. Pričajte o drugim stvarima i čekajte da ona to predloži.

Zatim se pravite da vam je to interesantno samo kao eksperiment i pustite nju da izabere drugu djevojku.

Također, morate da pazite da drugu djevojku tretirate samo kao objekat. Uživajte.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.