3.3.2016. 18:01
0
Četiri najopasnije poze u seksu
Ukoliko želite da uživate u seksu sa voljenom osobom, izbjegavajte sljedeće seksi poze.
1. SEKS U KUHINJI
Vaša partnerka sjedi na kuhinjskom stolu ili radnoj površini, a vi stojite na prstima ispred nje. Budite veoma oprezni, jer usljed male nepažnje, možete da se povrijedite.

2. MISIONARSKA POZA U STOJEĆEM POLOŽAJU
Možda vam je misionarska poza omiljena, ali ukoliko isprobavate njenu akrobatsku varijantu u stojećem položaju dok držite partnerku, naginjete se unazad i savijanjem koljena mijenjate pravac kretanja, rizikujete da izgubite ravnotežu i padnete.

3. VARIJANTA KAUBOJKE
Ova varijanta kaubojke podrazumjeva da se žena savija unazad umjesto unaprijed i time rizikuje da povrijedi muškarca, dovede do povrede penisa.

4. SEKS NA PILATES LOPTI
Ako želite da začinite svoj seksualni život, možda vam se seks na lopti za vježbanje učini pravim izborom, ali morate da budete oprezni. U ovoj pozi je moguće da dođe do povrede penisa što će onemogućiti seksualni odnos. 

(Mens Health/Alen Avdić)
SeksVeze
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.