24.4.2016. 12:33
0
Vjenčanje na aerodromu: Predrag predložio Vesni da se osvježe u salonu, tamo ih čekali matičar i burme
Mladi par iz Beograda vjenčao se jutros na Aerodromu "Nikola Tesla" u ceremoniji koju je bez znanje nevjeste osmislio mladoženja.

Vjenčanje je bilo potpuno iznenađenje za nevjestu Vesnu Radanović, koja je krenula na Siciliju sa svojim partnerom Predragom Stajićem. 

Dok su čekali jutarnji let za Rim u 7.00 časova na Terminalu dva, Predrag je predložio Vesni da se osvježe kafom i vodom u salonu Beograd, ne rekavši joj da ih tamo čekaju matičari i burme. 

Vjenčanje je upriličeno u salonu, nakon kojeg su se srećni mladenci sa svojim prijateljima, a sada i kumovima, uputili ka avionu, navodi se u saopštenju sa Aerodroma "Nikola Tesla", uz čestitke mladencima.

(SRNA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.