13.6.2016. 12:13
0
Dok muškarci gledaju utakmice, žene ih varaju
Istraživanje koje je provela stranica za online upoznavanje namijenjena zauzetim osobama Gleeden pokazalo je da žene neće sjediti kod kuće dok njihovi muževi navijaju za reprezentaciju svoje zemlje. Ta je francuska stranica, koju koristi dva milijuna ljudi, prvenstveno okrenuta ženama koje su u vezi ili u braku.

Tokom Svjetskog prvenstva 2014. broj registrovanih žena porastao za 71 posto u mjesec dana, odnosno svakog dana u prosjeku se registrovalo 1400 novih članica. Stranica je ispitala 5000 članica, a svaka četvrta priznala je da bi potražila nježnosti drugdje dok su muž ili dečko zauzeti nogometom. Samo 12 posto žena gledalo bi utakmice s partnerom.

No ni muškarci nisu nevinašca, jer je njih 76 posto priznalo da bi izgovor "idem gledati utakmicu" iskoristilo za preljub.

Daily Star piše da bi muškarci koje osim utakmica u Francuskoj zanimaju i preljubi trebali biti na oprezu, jer je sifilis u porastu. Svi koje uhvate dok traže usluge prostitutki bit će kažnjeni, a morat će odslušati i kurs o seksu, sa mogućnošću da dobiju kaznu za seks s prostitutkom je 1500 eura, a ako vas ponovo uhvate čak 3750 eura. 

 

(Anesa Agović / Index.hr)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.