8.8.2016. 15:36
0
U vezi ste s narcisom? Ovo su znakovi da definitivno jeste
Narcisoidni muškarci su poprilično teška kategorija, pogotovo kad je riječ o vezi s jednim takvim. Nažalost, kad smo zaljubljene, teško prepoznajemo znakove, a ovi govore da je upravo tvoj dečko jedan veliki, veliki narcis:

Pokušava te izolirati

Miče te od prijatelja i želi potpunu kontrolu nad tobom. Na taj način pripadaš samo njemu, a on ne trpi mogućnost da tvoje vrijeme imaju i drugi.

Spušta te

Osjeća se dobro jedino kad spušta druge ljude, a ti ne da nisi iznimka - ti si osoba koju najviše voli spuštati jer misli da veze tako moraju funkcionirati.Uništava ti samopuzdanjeSvi tvoji snovi se čine mogućima dok ih ne ispričaš njemu, kojem sve što si rekla zvuči smiješno? Čestitamo, imaš posla s pravim narcisom!

Očekuje stalne pohvale

Sebe smatra superiornim bićem i misli da je sve što radi najbolje, iako zapravo ne radi ništa posebno. Unatoč tome, svejedno očekuje da ga se hvali i za sitnice koje se praktički ni ne bi trebale spominjati.

Nije ga briga za druge

Nema osjećaj za druge ljude i jednostavno mu nije važno što se dešava ikome osim njemu. Krajnje je nezainteresiran za tuđe radosti i probleme, jer samo svoje smatra važnima.

(index.hr/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.