10.8.2016. 13:54
0
Pet tipičnih stvari koje čine parovi u dugim vezama
Nakon dužeg perioda veze, mnogi parovi se opuste i rade stvari kojih možda nisu ni svjesni, a zbog kojih drugim ljudima djeluju u najmanju ruku čudno. No, ne treba se sramiti takvog ponašanja, to samo znači da ste dovoljno opušteni i da vam je ugodno u društvu onog drugog.

Izdvojili smo pet zanimljivih stvari koje parovi u dugim vezama često rade, a koje možda ‘single’ ljudi ne razumiju. Neka… Njima uvijek ostaje Iskrica ili Tinder, vi uživajte u svojim “zašto to radite?” vezama i ne opravdavajte se nikome.

1. Šaljete si poruke iako ste u istom stanu

“Ljubavi, imamo kruha?”, “Ne znam, nisam u kuhinji, idi pogledati”, “Idi ti”… Znači, lijenost na kvadrat. Ne da vam se ni viknuti, lakše je poslati porukicu na bilo koji ‘instant messaging’ servis.

2. Vidjeli ste ga/ju u svojoj odjeći

Zašto ne? On želi isprobati vaše seksi donje rublje, a vama su baš super njegove prozračne bokserice dok odmarate uz popodnevnu kafu na terasi. Može doći do problema jedino ako vam on rastegne vašu najdražu haljinu, ali s druge strane, takva uspomena će vas nasmijavati do kraja života.

3. Jutarnji zadah vam više ne smeta

Prije ste trčali u kupaonicu oprati zube prije nego bi se vaš partner ili partnerica probudili, a sad nakon toliko zajedničkih noći i predivnih buđenja jedno uz drugo, koga više briga za jutarnji zadah? Svi ga imamo, prebolite to.

4. Koristite se međusobno kao ispriku za otkazivanje planova

Ovo ste sigurno napravili toliko puta da više ne znate ni broj. “Oprosti, morat ću otkazati, posvađali smo se i moram ostati doma, znaš kako je…” ili “Ne mogu, bolestan je, moram mu nositi čaj stalno…” i onda ostanete kod kuće u svojim trenirkama i gledate filmove.

5. Na trenutak zaboravite ime svog partnera/ice

Ovo se zapravo jako često događa. Navikli ste međusobno si tepati i zvati se slatkim nadimcima, da vam je naprosto čudno kada vas netko pita “A gdje je Ivan?”… “Koji Ivan sad…?”

Naravno, ima još puno toga čime parovi u dugim vezama šokiraju druge ljude, ali zašto ne? Imajte svoj “đir”, volite se i uživajte jedno u drugome!

(teklic.hr/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.