15.8.2016. 15:26
0
I to može: Prstenom pošaljite voljenoj osobi otkucaje svog srca!
Kompanija TheTouch proizvela je pametni prsten "HB Ring" koji omogućava korisnicima da otkucaje svog srca "pošalju" voljenoj osobi.

Naime, prstenje omogućava korisnicima da razmjenjuju otkucaje njihovih srca jednostavnim dodirom na spoljašnju stranu tog "pametnog nakita".

Riječ je o najsofisticiranijem prstenu na svijetu, koji se povezuje sa pametnim telefonom putem Bluetootha i aplikacije za iOS ili Android. Njegova baterija traje 14 sati kada se prsten aktivno koristi, a 160 sati u standby modu.

Iz kompanije TheTouch objasnili su da se HB Ring mora povezati sa smart telefonom, kako bi puls primao putem interneta.

Dostupan je u šest veličina, 16, 17, 18, 20 i 21 mm, nešto je deblji u odnosu na standardno prstenje, a kutija u koju je upakovan je, zapravo, bežični punjač. 

HB Ring će na tržištu biti dostupan početkom 2017. godine, a kupci će moći da izaberu prsten od 18-karatnog zlata i safira, koji košta 2.990 dolara, ili jeftiniju verziju koja košta 599 dolara. 

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.