16.9.2016. 21:36
0
Muškarci otkrivaju: Deset stvari koje kriju od svojih djevojaka
Budimo iskreni, svako ima tajne, a ovo su tajne koje muškarci najčešće prešute svojoj ljepšoj polovini.

Mojim prijateljima se nije svidjela moja djevojka na prvi pogled

“Kada sam započeo vezu sa svojom djevojkom, mojim prijateljima se ona uopšte nije svidjela. Mislili su da je dosadna. I to nisu mislila samo dvojica mojih prijatelja, nego svi. Mislim da je problem bio u tome što se previše trudila kada je bila u njihovom društvu i što isprva nije bila svoja. Nakon što je provela više vremena s njima, svidjela im se i sada se s većinom dobro slaže. Nikada joj nisam rekao da im se u početku nije svidjela, a i ne vidim razlog zašto bih joj to rekao”, piše “Zadovoljna“…

Ona mi je bila drugi izbor

“U periodu kad smo se upoznali, viđao sam se s jednom djevojkom koja je poslije nekoliko dana prestala sa mu se javlja. Ona mi je ustvari bila prvi izbor.”

I dalje za savjet često prvo pitam mamu

“Često kada mi je potrebno da sa nekim porazgovaram, obratim se mami, a ne svojoj djevojci. Nisam joj to rekao jer sam siguran da bi je to povrijedilo. Ona misli da sve prvo kažem njoj.”

Ne volim kako moja djevojka kuha

“Moja djevojka ne kuha dobro. Zajedno smo već 12 godina i nikada joj to nisam rekao. Nekako mi se ne čini primjerenim da prigovaram njenom kuhanju. Možda joj je čudno što se često ponudim da ja kuham, a možda misli da volim da kuham više nego što to zaista jeste. Možda je i moja hrana grozna, pa oboje jedemo ono što nam se ne sviđa jer ne želimo da povrijedimo jedno drugo. To je na neki čudan način i slatko, zar ne?”

Varao sam svoje bivše djevojke

“Prevario sam djevojku s kojom sam bio prije svoje sadašnje djevojke. Moja bivša nikad nije saznala da sam zbog prevare prekinuo vezu (nisam mogao da se riješiti osjećaja krivice), a ni moja sadašnja djevojka ne zna za to, iako tvrdimo da jedno drugome govorimo sve. Ne bih želio da pomisli da bih je ikada mogao prevariti ili da ne može da mi vjeruje”.

Nikad joj nisam priznao sa koliko sam žena spavao

“Svojoj vjerenici nikada neću reći s koliko sam žena spavao. Nije me to ni pitala, ali brinem se da bi mogla da me pitata prije nego što se vjenčamo. Ne znam da li bih u tom slučaju izbjegavao odgovor, lagao ili nešto treće, ali ne želim da zna brojku koja je iznad prosjeka. Kada sam spavao sa svim tim ženama, nisam razmišljao o tome da bih jednoga dana mogao upoznati nekoga za koga ću željeti da bude jedina osoba s kojom ću spavati do kraja života.”

Kad se družim s prijateljima, nedostaje mi moja djevojka

“Kada odem sa drugarima na vikend, moja djevojka mi jako nedostaje, ali to nikome ne kažem. Moj prijateljima bi to možda bilo patetično.”

Prevario sam svoju djevojku

“Prevario sam svoju djevojku jednom kada sam bio pijan. Nikada joj to nisam priznao i nema šanse da bi ona to mogla da sazna na neki drugi način. Znam, grozan sam čovjek.”

Svom najboljem prijatelju uvijek kažem sve

“Drugaru kog poznajem cijeli život kažem sve, čak i stvari koje ne zna moja žena. Mislim da bi moja supruga bila ljubomorna kada bi saznala da postoji osoba koja o meni zna više od nje, ali mislim da je dobro da imam tako dobrog prijatelja kom mogu da se povjerim. Naročito zato jer većina stvari o kojim razgovaramo ima veze s mojom ženom.”

Nisam prebolio svoju bivšu

“Još uvijek nisam u potpunosti prebolio svoju bivšu i nisam siguran da ću je ikada preboljeti.”

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.