8.10.2016. 12:53
0
Predivna ljubavna priča: Došao iz Kanade i zaprosio djevojku u kajaku
Dvadesetšestogodišnji Banjalučanin Nenad Vujaković, s adresom u dalekoj Kanadi, odlučio je da iskoristi poslijednje tople dane i priredi svojoj djevojci nezaboravnu vožnju u nadaleko poznatom banjalučkom "kajaku".

Vjerovatno već iznenađena i samom vožnjom Vrbasom u prohladni oktobarski dan dvadesetjednogodišnja Anđela Tambur nije ni slutila šta je čeka kada se približe Gradskom mostu.

Dok je Nenad sakupljao snagu i pokušavajući da se ohrabri neobaveznim ćaskanjem sa svojom djevojkom, dobro uvježbana ekipa Nenadovih prijatelja na mostu je istakla trasparent "Anđela, udaj se za mene".

Kada su prilazili Gradskom mostu vođeni sigurnom rukom iskusnog banjalučkog kajakaša Almira Dželića Krleta, u istom trenutku kada je Anđela ugledala poruku na mostu i prije nego što je shvatila šta se dešava Nenad je zaprosio.

Njihov zagrljaj i poljubac dao je do znanja publici na obali Vrbasa da je Anđela rekla sudbonosno DA, pa su novopečeni vjerenici dobili spontani aplauz.

U zagrljaju nastavili su da plove prema tvrđavi Kastel gdje su i izašli na obalu.

Tako će ovaj 7. oktobar, inače svjetski dan osmjeha ovaj par sigurno pamtiti po osmjehu.

kajak-2

- Odrastao sam u Banjaluci ali sam se sa porodicom preselio u Kanadu gdje sam i upoznao Anđelu koja je takođe iz Banjaluke - izjavio je Nenad.

Par je zajedno dvije godine i dva mjeseca. Kajakašu Krletu koji već godinama vozi i Banjalučane i turiste Vrbasom ovo je prva prosidba, ali kako kaže nada se da će ih biti još.

(Merima Druškić/Avaz)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.