15.11.2016. 15:44
0
Odvratne stvari koje rade svi parovi
Veze su super kad se parovi vole i poštuju, ali svaka ima i svoje “tamne strane” koje niko rado neće javno priznati. Ovo su neke od zaista odvratnih malih navika parova u dugim vezama – i priznajte, barem neke od njih i vi radite.

1. “Draga, smrdi li mi ova majica ili mogu ovako van?” Nije seksi, ali naravno da to radite.

2. “Pliz, pogledaj jel’ mi vire šmrklji”. Nadamo se da ne.

3. “Daj da ti riješim taj prišt na leđima, imam osjećaj da mi namiguje”. Ako već morate, barem to nemojte raditi na plaži. Isto vrijedi i za mitesere i urasle dlačice, piše “Index“.

4. “Prdnuo sam.” “Znam srećo, ubijaš”. Kad ispuštanje vjetrova postane sport, možete nastupiti u parovima.

5. “Raste ti dlaka iz čela, daj da je iščupam”. I onda to učinite stručno, prstima, bez pincete.

6. “Iskipao sam se kao nikad”. Da, iz nekog razloga odjednom vam nije problem podijeliti avanture s wc-a s partnerom. Još dobijete i pohvalu.

7. “Joj, zaboravila sam četkicu.” “Evo ti moja”. Koliko je puta jedno od vas zaboravilo četkicu za zube kad ste išli na put? Da, znamo da kod francuskog poljupca razmijenite više sline…

8. “Šta ćemo za ručak?” “Mogli bi piletinu” “Ok” “Jesi li ti to na wc-u?” “Da”. Ugodni razgovori, čak i o hrani, nisu nikakav problem dok jedno od vas sjedi na wc-u, bez obzira pričate li na mobitel ili uživo. Možda čak i uz otvorena vrata kupatila.

9. I koliko god odvratno sve navedeno bilo, još uvijek mislite da je vaš partner najljepše biće na kugli zemaljskoj.

(Merima Druškić/Index)

VezeLjubav
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.