1.12.2016. 22:12
0
Miris na ženi koji privlači muškarce jače od bilo kojeg parfema
Istina je da su muškarci vizuelna bića, ali to ne znači da ih mirisi ne uzbuđuju. Zanima vas od kojeg to mirisa na ženi totalno polude?

Ne možemo da odolimo lijepom parfemu i nema sumnje da oni imaju veliku zavodničku moć, ali istraživanja pokazuju da se muškarci nevjerovatno uzbude kad osjete vaš prirodni miris tokom najplodnijeg perioda, otprilike od 14. do 16. dana ciklusa, piše “Cosmoplitan“…

Zato, kad izračunate kad vam dolaze ti dani, ostavite parfeme na polici i dopustite svom dragom da uživa u vašem jedinstvenom mirisu.

(Cosmoplitan/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.